Recensies

“Hartstikke leuk zo’n website en mooie portfolio, maar wat vonden vorige bruidsparen uiteindelijk van jou?”. Een terechte vraag! Ik vraag zelf nooit om een recensie, dus ze komen terecht op diverse websites. De 3 meest voorkomende zijn: Facebook (opgeheven), The Perfect Wedding en het Trouwforum. Ik heb de recensies die ik heb mogen ontvangen hieronder overzichtelijk bij elkaar gezet.

Mochten jullie een recensie of bericht willen achterlaten, dat waardeer ik enorm! Dit mag dan bij Google. Klik op de knop hieronder:

The Perfect Wedding:

Corine 10/10 14 oktober 2021
Jeroen heeft onze bruiloft op een fantastische manier vastgelegd. De foto’s en film laten ons de dag herbeleven. De communicatie verloopt vlot. Jeroen is vriendelijk, flexibel en denkt graag met je mee.

Eline 10/10 14 juni 2020
Jeroen maakt prachtige foto’s. Daarnaast is de communicatie met hem erg makkelijk, denkt hij graag mee en past zich aan waar nodig, wat extra fijn is als je een huwelijk probeert te plannen in corona-tijden. Gelijk voor onze bruiloft deden we een shoot met z’n tweeën. Normaal zijn we beiden niet zo’n fan van op de foto gaan, maar met Jeroen ging dat helemaal vanzelf. Een absolute aanrader dus!

Lesley Meyer 10/10 31 augustus 2019
aardige man wie mee denkt en erg vriendelijk!

Linda 9,0/10 26 november 2017
Jeroen heeft prachtige foto’s van onze bruiloft gemaakt die voldeden aan onze wensen. Verder is hij zeer flexibel, sociaal en gemakkelijk in de omgang.

Sanne 10/10 6 september 2017
Jeroen is een een hele fijne fotograaf, gezellige man die zijn werk serieus neemt en goed doet. Tegen de officiële fotoshoot zagen we wel een beetje op, we wilden niet zo geposeerd op de foto. Jeroen begreep dit helemaal. Hij stelde ons op het gemak en de rest ging vanzelf. Erg veel gelachen en zelfs nog sneller klaar dan verwacht! Gedurende de dag vaak op de achtergrond en toch aanwezig om de mooie momenten vast te leggen. De foto’s zijn heel mooi geworden en echt ontzettend veel dus genoeg keuze voor het plakboek! Ook zijn we erg blij met de video’s. Toch dat beetje extra en leuk als aandenken. De prijs / kwaliteit verhouding is ook heel goed. We kunnen niks anders zeggen; Jeroen is de fotograaf die je wilt hebben op je bruiloft. Groetjes Sanne en Alex

Jeske 10/10 18 juli 2017
Jeroen is een geweldige fotograaf. Gezellige man en zeker goed in zijn werk. Hij is heel de dag aanwezig geweest op onze bruiloft, soms hadden we niet eens door dat hij er was. Toch heeft hij zeker als vastgelegd, zowel op foto als video. Met dat laatste zijn we misschien nog het meest blij, want bewegende beelden geven echt goed de sfeer van de dag weer. Maar ook de foto’s zijn prachtig. Een dag na de bruiloft hadden we al een grote selectie onbewerkte foto’s, die we op weg naar de huwelijksreis dus al konden bekijken. Het trouwalbum hebben we zelf gemaakt, wat prima ging met de ruime hoeveelheid foto’s (1100) die we van Jeroen gekregen hadden.

Leonie 10/10 27 september 2016
Wat een fantastische fotograaf is Jeroen! Hij denkt met je mee, stelt je op je gemak en is enorm flexibel! Hij is absoluut niet nadrukkelijk aanwezig, maar heeft toch overal geweldige spontane foto’s van gemaakt! Wij zijn op vrijdag getrouwd, en kregen zondag al een selectie van foto’s die, terwijl ze nog onbewerkt zijn, er al zeer veelbelovend uitzien! Ook van onze gasten niks dan lof over Jeroen!

Facebook:

Sabrina Lommerse-Vas 5/5 sterren
24 september 2017
Superblij! Ben benieuwd naar het resultaat van de foto’s en filmpjes…. tot dusver was het echt prachtig!

Denise Teffer-Carbiere 5/5 sterren
17 augustus 2017
Fantastische fotograaf

Stefan Heslenfeld 5/5 sterren
12 augustus 2017
Tijdens onze bruiloft heeft Jeroen alles vastgelegd op foto en video. Ook hielp hij ons bij de fotoshoot, met wat we konden doen en kwam hij met leuke ideeën. Deze top fotograaf maakt de mooiste foto’s en is overal op het juiste moment en speelde overal op in. Buiten zijn gezellige karakter heb je geen idee dat hij aanwezig is (oh en het geklik van de camera natuurlijk 🙂 ). Uiteindelijk hebben we alle materiaal op harde schijf gekregen. Niet alleen een super mooie film met onze eigen wensen extra erin verwerkt, maar ook alle originele foto’s en filmopnames. Al met al een super dag met dankzij Jeroen zeer mooie herinneringen.

Lieke Geurts – van Zummeren 5/5 sterren
24 mei 2017
Jeroen heeft onze bruiloft super vast gelegd op foto en film!
Jeroen valt bijna niet op maar weet toch van de juiste momenten een foto te maken. Hij luistert goed naar je wensen, is erg flexibel en prettig in omgang.

Myrthe Coret-Bergstra 5/5 sterren
13 januari 2017
We waren enorm tevreden over Jeroen. Hij heeft een prettige manier van werken waardoor we op de dag bijna niet door hadden dat hij er was, maar hij toch alles heeft vastgelegd. Al de dag na de bruiloft kregen we een hele grote selectie van de foto’s en ook de rest volgde snel. De foto’s zijn prachtig geworden!

Linda van Heusden 5/5 sterren
27 september 2016
Jeroen heeft onze verrassingsbruiloft vastgelegd op foto en film, echt super!
De dag na onze bruiloft ontvingen wij een selectie van de foto’s en die zijn echt geweldig!
Tijdens de dag merkte je niet eens dat Jeroen er was. Ik weet nog dat ik mij tussendoor een enkele keer afvroeg of hij wel foto’s maakte, maar dat heeft hij zeker gedaan en hoe?! Wij zijn al ontzettend blij met de selectie, dat smaakt naar meer! 😉 Nog een paar weken en dan ontvangen wij alles!
Ook super dat een van de gasten met Jeroen had geregeld dat hij iets langer zou blijven omdat wij als verrassing een speech kregen.
Jeroen, nogmaals heel erg bedankt voor de prettige samenwerking en het resultaat, echt SUPER!

Kelly Goudsblom – de Winter 5/5 sterren
29 augustus 2016
Op de bruiloft van mijn oom en tante kwamen we Jeroen tegen. Hij was druk bezig met foto’s maken en met filmen. En dat tegelijkertijd. Wij wilde dit ook graag. Daarom maar een babbeltje gemaakt en uiteindelijk geboekt! We zijn super blij met onze foto’s en film! De foto’s zien er onwijs mooi uit, de film is leuk gemonteerd en de service is ook hartstikke goed. We mochten altijd contact opnemen als we vragen hadden en onze gasten vonden Jeroen ook erg leuk! Hij maakt een babbeltje met iedereen en weet de mensen aan het lachen te krijgen! Echt top!!

Belinda Markesteijn 5/5 sterren
26 augustus 2014

Gertjan Ekkel 5/5 sterren
17 maart 2014
Alweer 3 jaar geleden, maar we genieten nog elke dag van de foto’s die Jeroen heeft geschoten.

Trouwforum:

Tuimel 20 juli 2014
Wij zijn getrouwd op 10-07-2014 en toevallig hebben we net als Jojo ook Jeroen Rebergen als trouwfotograaf.
Hij kon met iedereen het prima vinden, was niet opvallend aanwezig, heeft de perfecte plaatjes weten te schieten en was iedereen al voor. Als je vroeg:”Wil je dat en dat zo op de foto zetten?” Was het antwoord: “Heb ik al gedaan!” Top kerel.

Vrienden en familie vonden hem ook geweldig. Ook heeft hij mijn man geweldig op de foto’s weten vast te leggen en is hij enthousiast. We hebben een geweldige dag beleefd met hem. Nu wachten op de definitieve foto’s.. De kleinere selectie kregen we meteen al de volgende dag via de site. Een mooi beeld hoe de hele dag geweest was. Als we weer een fotograaf nodig hebben, zullen we zeker hem als eerste vragen. Wat tevens prettig is, is dat hij werkt met allerlei back-ups. Hij heeft foto en video gedaan bij ons en dat voor de hele dag en niet voor een achterlijk dure prijs. Trash-the-dress gaat ook zeker met hem gebeuren, hij is al helemaal enthousiast en wij ook!

JoJo 22 juni 2014
Op vrijdag 20 juni 2014 was het eindelijk onze dag. Wij hadden Jeroen Rebergen als onze trouwfotograaf. Super leuke dag met hem beleeft. Hij was er wanneer je hem nodig had en hij was onzichtbaar wanneer dit nodig was.
Hij dacht ontzettend goed met je mee. Hij geeft je vertrouwen. Wij kregen bij hem een gevoel alsof hij al jaren onze zeer goede vriend was! Vrienden en familie waren vol lof over Jeroen! Wij hadden foto en video. Wat ook erg fijn was zijn bij hem de prijzen. Mooie scherpe prijs voor de foto’s en video. Binnen 2 dagen de eerste selectie foto’s binnen. Wauw!! Die waren super mooi!! Zou zo nog een keer met hem willen samenwerken, dat zegt heel veel van iemand die nooit op foto’s wil.
Jeroen is een echte vakman! Echt een AANRADER!!!

Stephanie.B 28 februari 2014
Na heel lang vooronderzoek op het internet heb ik zes fotografen een berichtje gestuurd. Van 2 van de 6 kreeg ik zo een droge reactie terug dat ik dacht; laat maar.

Toen waren er nog vier, twee daarvan waren toch te duur, ze vroegen vaak hele hoge bedragen voor een extra uurtje.

Toen waren er nog twee, met eentje hebben we een gesprek gehad en dat beviel ons eigenlijk zo goed dat we de tweede hebben afgezegd.

Wij gaan voor Jeroen Rebergen, ik ben ontzettend benieuwd hoe onze foto’s gaan worden!! Maar aan zijn foto’s te zien moet dat helemaal goed gaan komen.

Misseagle 18 juni 2013
Ik kan serieus echt iedereen Jeroen Rebergen aanraden.
Wat een fijne fotograaf, dacht overal goed mee.. zelfs bij het aantrekken van de jurk!
Maakt echt ongelofelijk mooie plaatjes (zelfs ík vind mezelf mooi op de foto’s) en is niet duur..

Hij is aanwezig als je wilt dat hij dat is, maar voelt als afwezig als je dat wilt..
Echt top… Heb al een ruime selectie vd foto’s gezien van hem en rest krijgen we binnen 2 weken..
Dus ook dat gaat best snel!

Roxymilan 25 juni 2012
Wij hadden ook Jeroen Rebergen op onze bruiloft en hier ook niets dan lof! Hij is echt super relaxed en zorgt dat je je echt op je gemak voelt. De foto’s zijn ook echt prachtig geworden nog mooier dan we hadden verwacht. Ook heel veel leuke spontane foto’s van dingetjes die hij dan ziet.
Wij kregen ook van heel veel gasten te horen dat ze hem zo’n leuke fotograaf vonden en zo spontaan. Wij hadden ook al de dag na onze bruiloft een link naar een webalbum met zo’n 300 foto’s. Heel leuk want wij gingen de maandag na onze bruiloft op vakantie maar konden nu alvast wat foto’s zien. En je kunt de link zo doorsturen aan mensen. Binnen 4 weken na je bruiloft krijg je alle foto’s op harde schijf geleverd.
En verder filmt hij ook gedurende de dag en ook al hadden wij een videograaf het is toch heel fijn dat hij ook bv tijdens het feest heeft gefilmd (toen was de videograaf al weg) want de videograaf heeft voor ons een korte film in elkaar gezet en heeft daar ook een aantal van zijn beeldmateriaal voor gebruikt.
Verder doet hij ook echt niet moeilijk over dingen, hij zegt als je mensen kent die willen filmen dan mogen ze zo een van zijn camera’s daarvoor gebruiken en hij vormde ook een heel leuk duo met onze videograaf. Hij ging dus niet moeilijk doen over dat er al iemand aan het filmen was ofzo en deed gewoon lekker z’n ding. En nog een voordeel, hij is niet duur!
Wat ons betreft echt een dikke aanrader!

Irene&Ruben 12 juni 2012
Hij is hier al vaker genoemd maar wij hadden Jeroen Rebergen van huwelijksfotografie.
Eerlijk waar ik kreeg van iedereen de complimenten over hem en ook de foto’s zijn prachtig. Binnen 24 uur stonden er al 199 foto’s online dus konden we de dag erna al lekker nagenieten.
Hij viel niet op en heeft hele leuke onverwachte foto’s gemaakt. Ik zou geen andere fotograaf gewild hebben.

KarinB 6 augustus 2011
Even een recensie voor onze trouwfotograaf: Jeroen Rebergen (www.huwelijkfotografie.nl).
Wat een fantastische vent! We hebben wel 20x tegen hem gezegd dat we zo blij zijn met onze keuze voor fotograaf.

Ook wij hadden op voorhand uitgebreid onderzoek gedaan en met diverse fotograven gesproken en uiteindelijk op ons gevoel af gegaan en voor Jeroen gekozen. Dit bleek de goede keus.

Hij heeft veel foto’s en filmmateriaal gemaakt. De eerste selectie kregen we binnen 36 uur na de trouwerij al binnen, dat is écht heel leuk!
Hij paste zich enorm goed aan, aan de rondlopende gasten. Onze vrienden en familie zijn best losjes en daar voelde hij zich als een vis in het water. We hebben dan ook ontzettend gelachen met hem tijdens meerdere momenten van de dag.
De reportage (voor zover we nu gezien hebben) was voor ons als leken heel eenvoudig met Jeroen erbij en de resultaten zijn er.

Nu nog een paar weekjes wachten voordat we het definitieve materiaal in onze handen krijgen. Maar mocht iemand twijfelen over Jeroen, wij kunnen alleen maar zeggen, gewoon doen en je krijgt er écht geen spijt van!