Volgorde van begin tot eind

Hieronder een chronologische volgorde vanaf jullie eerste mail tot het ontvangen van het pakket:

Het eerste contact

Na het lezen van mijn website zijn jullie geïnteresseerd in mijn diensten en mogelijkheden en willen graag een vrijblijvende kennismaking, hartstikke leuk! Hebben jullie gekeken bij “Agenda / Boekingen” of jullie datum nog beschikbaar is? Zo ja, dan kunnen jullie mij een mail sturen via het Contactformulier op de Contact pagina. Vermeld hierin natuurlijk jullie trouwdatum, maar ook jullie beider namen en liefst meteen jullie adres en een mobiel telefoonnummer waarop ik jullie kan bereiken. Ik controleer of jullie datum inderdaad beschikbaar is en zet deze meteen vrijblijvend voor jullie in optie. Dit mail ik jullie zo spoedig mogelijk terug en doe jullie daarin een voorstel voor een dag en tijdstip voor de kennismaking.

Het kennismakingsgesprek

Nadat we via de mail tot een afspraak zijn gekomen, volgt nu het kennismakingsgesprek. Ik kom hiervoor naar jullie toe en natuurlijk is het gesprek geheel vrijblijvend! Tijdens dit gesprek bekijken we jullie dag, kunnen jullie je wensen aangeven en alle vragen stellen die jullie eventueel nog hebben. Als jullie dit wensen kan ik eventueel tips of aanvullingen geven omtrent de planning of andere zaken. Als we alles hebben doorgenomen vertrek ik weer huiswaarts zodat jullie in alle rust kunnen overwegen of ik de juiste aanvulling ben voor jullie dag.

Het bevestigingsformulier en aanbetaling

Na zorgvuldig afweging en eventueel vergelijken hebben jullie besloten dat ik jullie trouwdag mag vast leggen. Hartstikke leuk en dank jullie wel voor het vertrouwen! Allereerst maak ik jullie trouwdatum definitief en daarna stuur ik jullie via de mail een bevestigingsformulier en de gegevens voor de aanbetaling. Het PDF formulier bevat alle gegevens die voor mij belangrijk zijn voor, tijdens en na jullie trouwdag. Naast namen, adressen, start- en eindtijden, ceremoniemeester(s)s en parkeerdetails, kunnen jullie op dit formulier ook een kort overzicht van de dag weergeven. Daarnaast is er ook ruimte voor eventuele speciale wensen. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in! Dit voorkomt onduidelijkheden op de dag zelf. Stuur gerust aanvullende informatie zoals een complete dagplanning of andere documenten mee.

Dit formulier kunnen jullie eenvoudig invullen en retour mailen via Adobe Reader. Het retour sturen van het formulier heeft geen haast, als ik het formulier enkele weken voor jullie trouwdag retour heb is dat vroeg genoeg. Mochten jullie ondertussen vragen hebben, bel of mail gerust!

Vlak voor jullie trouwdag

Het formulier retour

Enkele weken voor jullie bruiloft ontvang ik van jullie het formulier retour. Op basis van de door jullie aangegeven uren in combinatie met het door jullie gekozen pakket, vul ik de kosten in (zoals ook bij jullie bekend) en stuur ik het formulier terug naar jullie. Mochten er direct vragen zijn dan zal ik contact met jullie opnemen.

Telefonisch contact een aantal dagen voor jullie trouwen

Een aantal dagen voor jullie trouwdag neem ik telefonisch contact met jullie op voor eventuele laatste details. We kunnen dan ook de weersverwachting meenemen en eventueel daarop aanpassingen maken in de planning.

Jullie trouwdag

De grote dag! Ik arriveer natuurlijk ruim optijd. Nadat ik mij heb voorgesteld aan aanwezigen begin ik met fotograferen en (indien jullie hiervoor hebben gekozen) filmen. Gedurende de gehele dag overleg ik in voren per onderdeel met jullie wat de verwachtingen en ideeën zijn. Waar nodig sta ik bij met hulp of tips voor een soepel en vloeiend verloop van jullie dag.

Na de door jullie aangegeven eindtijd vraag ik jullie, nadat ik dit reeds aan ouders en/of ceremoniemeester(s) heb gevraagd, of er inderdaad niets meer gaat gebeuren wat nog vastgelegd moet worden. Indien jullie dit willen en indien dit mogelijk is, kunnen er extra uren bijgeboekt worden. Verwachten jullie niks speciaals meer dan neem ik afscheid en vertrek ik richting huis.

Na jullie trouwdag

De website met een selectie van de foto’s

Na thuiskomst zet ik zo spoedig mogelijk alle foto’s en films op speciaal daarvoor bestemde harde schijven veilig weg. Binnen 2 dagen na jullie bruiloft maak ik een selectie van alle gemaakte foto’s en zet ik deze online op een speciaal voor jullie ingerichte webpagina. De link hiervan stuur ik jullie via sms/Whatsapp. Deze link stuur ik verder naar niemand anders. Tevens is de link afgeschermd voor zoekmachines.

Het pakket per post

Binnen 4 tot 5 weken ontvangen jullie van mij het complete pakket met de post. De inhoud van het pakket kunnen jullie lezen bij Inhoud in detail. Bij dit pakket zit ook de factuur bijgesloten.

Na ontvangst van het pakket

Nu dat jullie het pakket hebben ontvangen is mijn dienstverlening in basis afgerond. Jullie kunnen zelf afdrukken bestellen, een trouwalbum maken, etc. Op mijn pagina “Tips & Extra’s” vinden jullie allerlei adressen en tips om jullie hierbij te helpen. Natuurlijk mogen jullie mij altijd raadplegen of kan ik jullie helpen met een specifieke wensen zoals foto’s in een kleurtint of zelfs het maken van een compleet trouwalbum. Jullie hebben hier alle vrijheid in!

Natuurlijk hoor ik heel erg graag wat jullie van het pakket en dienstverlening vonden. Een mail of sms is altijd leuk! Waar jullie mij, maar ook toekomstige bruidsparen enorm mee zouden helpen is een positieve recensie op Google. Ik ben jullie alvast heel erg dankbaar!

Ik bewaar jullie materiaal altijd nog een aantal maanden voor het geval er nog eventueel een vraag komt. Na enkele maanden zal ik, op een hele kleine selectie na, al jullie materiaal verwijderen. Tevens is het mogelijk dat ik een enkele foto van jullie gebruik voor mijn portfolio. Hebben jullie dit liever niet, geef dit dan gerust aan.